Mrazené torty.
Napriek možným predsudkom, keď ochutnáte mrazenú a chladenú tortu nespoznáte rozdiel.
V čom je vlastne rozdiel?
Čo sa týka ingrediencií jedine v tom, že do mrazených tort sa pridáva stužovač, ktorý je teromostabilný. Určený na to, aby sa krém nezrazil.
- výhoda je, že chladenú tortu musíte do 3 dní od upečenia predať. Ak ju nepredáte, vyhodíte ju a máte stratu. Mrazenú tortu nemusíte vybrať z mrazničky celú, vyberáte po kúskoch do chladničky. Je predkrájaná, do pár hodín (1-2) je vhodná na konzumáciu. Nemáte žiadnu stratu.
- výhoda je, že sa mrazené torty nedeformujú / nepadajú státím v chladiacej vitríne.
- výhoda je, že keď Vám príde väčšia partia hostí, vytiahnete z mrazničky koľko potrebujete. A do hodiny môžu mať k jedlu aj dezert. Máte vždy, koľko potrebujete.
- výhoda – môžete si rozmraziť z každého druhu ¼ torty a máte 4 farebnú tortu.
- výhoda je, že môžete mať chuť Benátok alebo Paríža v priamom prenose u Vás doma. Nieste odkázaný na kvalitu v okolí. Môžete mať kvalitu celého sveta u vás na stole k vašej káve.