Mrazené torty.

Napriek možným predsudkom, keď ochutnáte mrazenú a chladenú tortu nespoznáte rozdiel.

V čom je vlastne rozdiel?

Čo sa týka ingrediencií jedine v tom, že do mrazených tort sa pridáva stužovač,  ktorý je teromostabilný. Určený na to, aby sa krém nezrazil.

  1. výhoda je, že chladenú tortu musíte do 3 dní od upečenia predať. Ak ju nepredáte, vyhodíte ju a máte stratu. Mrazenú tortu nemusíte vybrať z mrazničky celú, vyberáte po kúskoch do chladničky.  Je predkrájaná,  do pár hodín (1-2)  je vhodná na konzumáciu. Nemáte žiadnu stratu.
  1. výhoda je, že sa mrazené torty nedeformujú / nepadajú státím v chladiacej vitríne.
  1. výhoda je, že  keď Vám príde väčšia partia hostí, vytiahnete z mrazničky koľko potrebujete. A do hodiny môžu mať k jedlu aj dezert. Máte vždy, koľko potrebujete.
  1.   výhoda – môžete si  rozmraziť z každého druhu ¼ torty a máte 4 farebnú tortu.
  2.   výhoda je, že môžete mať chuť Benátok alebo Paríža v priamom prenose u Vás doma. Nieste odkázaný na kvalitu v okolí. Môžete mať kvalitu celého sveta u vás na stole k vašej káve.