Bohatá ponuku zákuskov, je dobrým lákadlom pre vašich zákazníkov. Základom ponuky kaviarne je dobrá káva. Ku káve sa pýta dobrý zákusok, ktorý je priláka hostí do kaviarne. A tu môžu kaviarne naraziť na nejeden problém, ktorý však vieme rýchlo vyriešiť. V prvom rade je to ponuka kvalitných zákuskov. Pokiaľ si ich nebudete piecť sami, potrebujete dobrého a stabilného […]
Nový katalóg na rok 2021/2022
Pripravili sme nový katalóg produktov na rok 2021/2022. [3d-flip-book id=“830″ ][/3d-flip-book]
Eaglewings, s.r.o. – divízia Royal Gastro: bezpečnosť potravín so systémom
Spoločnosť Eaglewings, s.r.o. – divízia Royal Gastro je držiteľom certifikátu: FSSC 22000 – Food safety system certification 22000 (Version 5) certifikačnej schémy systému bezpečnosti potravín zahrňujúcej ISO 22000:2018, BSI/PAS 221:2013 a dodatočné požiadavky FSSC 22000 (verrzia 5). v oblasti : Veľkoobchodný predaj mrazených, chladených a suchých potravín. Podkategória : F1. Je to systém manažérstva bezpečnosti […]
Šokom mrazené torty:
Šokom mrazené torty Mrazenie šokom je veľmi efektívna a šetrná forma predĺženia trvanlivosti výrobkov. Vďaka extrémne nízkym teplotám je čerstvo vyrobený produkt zmrazený v krátkom čase, čo zaručuje zachovanie jeho vzhľadu, konzistencie, farby, chuti, obsahu vitamínov a minerálov. Konzistencia výrobku vďaka šokovému mrazeniu zostáva nezmenená, lebo sa v ňom extrémne rýchlym zmrazením nevytvoria kryštáliky. Po […]
Raw vegánske tortičky
Raw vegánske tortičky – novinky Raw food znamená živá, surová strava bez tepelnej úpravy. Hlavnými ingredienciami sú ovocie, orechy, ďatle, semienka, klíčky,100 % bio kakao, kokosový olej a mnoho ďalších zdravých surovín výlučne rastlinného pôvodu, je teda zároveň aj vegánska. Raw strava vychádza z poznania, že zahriatie nad 42 ˚C ničí v potravinách prirodzene sa […]
Danubius Gastro 2019
Danubius Gastro prezentuje ucelenú ponuku pre oblasti gastronómie a hotelierstva od profesionálneho prístrojového vybavenia, cez nábytok, potraviny, nápoje, až po obalové materiály, obchody a reklamu. Kolektívne zastúpení vystavovatelia zo zahraničia ponúkajú ochutnávky národných kulinárskych i nápojových špecialít. Danubius Gastro je sviatkom všetkých s profesionálnym či laickým záujmom o prezentované oblasti. Okrem potešenia zmyslov prináša i […]
Danubius Gastro 2018
Danubius Gastro 2018 najvýznamnejší gastronomický veľtrh na Slovensku Dňa 28. januára 2018 zavrelo svoje brány výstavisko INCHEBA EXPO Bratislava, ktoré štyri dni na ploche 18 650 m2 hostilo 390 vystavovateľov a 70 867 návštevníkov bloku významných veľtržných podujatí z oblasti gastronómie: 25. jubilejný medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro, 18. ročník výstavy strojov a technológií […]
9 výhod mrazených tort
Šokom zmrazené torty skvelá budúcnosť Nie sú v nich konzervanty a iné pridané chemické látky Sú upečené z vysoko kvalitných surovín a zmrazené šokom Hlboké mrazenie šokom -50 až – 35 °C je metóda predlžovania trvanlivosti potravín, pri ktorej neprebiehajú takmer žiadne kvalitatívne zmeny. Je najvhodnejšou konzervačnou metódou na zachovanie výživovej hodnoty potravín. Torta si zachová najvyššiu […]
Cheesecake, príbeh najobľúbenejšej torty na svete
Patrí snáď k najznámejším tortám na svete. Jej krémová vláčna plnka sa nežne rozplýva v ústach a skvelo sa dopĺňa s chrumkavým sušienkovým korpusom. Cheesecake už dnes nájdete v rozmanitých podobách pomaly v každej kaviarni. Viete však, kde sa vôbec začala táto sladká pochúťka vyrábať? Asi budete dosť prekvapení… Cheesecake nie je syrová torta, ani „čínsky dort“, ako to […]
sirupy Védrenne
sirupy Védrenne Spoločnosť Védrenne bola založená v roku 1923 v Nuits Saint Georges, v srdci sadov Burgundska, VÉDRENNE je preslávený ako výrobca vysoko kvalitných krémov, likérov a ovocných sirupov. Radí sa medzi troch najväčších producentov ovocných sirupov a sirupov do koktailov. Kvalitu týchto sirupov dokazuje aj množstvo ocenení, ktoré Védrenne získava. Početné medaily zbierajú každý […]